Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Közúti szállítások képes leírás - Teherautó.tlap.hu
részletek »

Közúti szállítások - Teherautó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: teherauto.tlap.hu » Közúti szállítások
Keresés
Találatok száma - 43 db
A Költöztető

A Költöztető

Üdv.! Több mint 20 éve teherfuvarozással foglalkozom. Vállalok áruszállítás, fuvaros, fuvarozás, költöztetés, lomszállítás, lomtalanítás, szállítás, szállítmányozás, teherautó, teherfuvarozás, teherszállítás, budapest, árumozgatás, rakodás, rakodó, bútorszállítás, belföld, bútormozgatás, iroda, költöztető, fuvarozó, árufuvarozás, tehertaxi, árurakodás, főtaxi, szállításfuvarozás, fuvar, költözés, egy tétel, darab áru szállítást.

Árufuvarozás, szállítmányozás - Fly Away Kft.

Árufuvarozás, szállítmányozás - Fly Away Kft.

Szállítmányozási profilunk a következő tevékenységekre terjed ki: szállítmányozás, belföldi árufuvarozás, nemzetközi szállítmányozás, tengeri és légi áruszállítás, és csomagoltatás. Amiket szállítunk: általános kereskedelmi áruk, high-tech elektronikai árucikkek, nagyértékű árucikkek, veszélyes és érzékeny árucikkek, személyes ingóságok, élő állat, romlandó árucikkek. Kapcsolódó szolgáltatásaink a következők:légi futárszolgálat, vámügynökség, az összes légitársasággal összeköttetésben lévő közvetlen helyfoglalási rendszer, raktárak, teherautók, csomagolóanyagok, háztól-házig szállítási szolgáltatás.

Autóbuszos személyszállítás

Autóbuszos személyszállítás

A Traveller 21 Kft. a jelenlegi formában 2000 óta vesz részt a különjárati személyszállításban, kényelmes, biztonságos járművekkel, kedvező áron. Gépkocsivezetőink több éves nemzetközi gyakorlattal és idegen nyelv ismeretével is rendelkeznek. Szolgáltatásaink: bel- és külföldi, kirándulások, osztálykirándulások, esküvők, európai körutak, kiállítások, rendezvények és konferenciák vendégeinek szállítása, idegenforgalmi programok lebonyolítása(pl.: városnézés, Dunakanyar, Balaton, pusztaprogram stb.), dolgozók szállítása. Célunk, hogy a Megrendelőink és az Utasok megelégedésére pontosan, biztonságosan, jó hangulatban bonyolítsuk le az utaztatást és ezzel elnyerjük további bizalmukat.

Autószállítás és munkagépek fuvarozása

Autószállítás és munkagépek fuvarozása

Külföldön és belföldön egyaránt vállaljuk meghibásodott vagy balesetet szenvedett autók mentését. Az autómentés után ránk bízhatja a javítási munkákat is. Szervizünk minden hétköznap rendelkezésére áll, sőt kérésére a szállítás és a javítás idejére bárautót biztosítunk. Megbízhat minket az autószállítás feladataival is. Vállaljuk versenyautók, alacsonyépítésű sportkocsik szállítását, de munkagépeket, targoncákat is elfuvarozhatunk telephelyére. Akár külföldön vásárolt autóját is hazaszállítjuk. Hívjon bátran!

Belföldi szállítás

Belföldi szállítás

Szolgáltatásaink:1 - 24 tonnás tehergépkocsikkal. Darabáru szállítás, építőanyag szállítás, élelmiszer-szállítás, stb... Speciális felépítményű járművek. Az egyszobás lakástól a luxus villáig mindent elköltöztetünk. Raktár, üzem, gyár nem akadály! Munkában megedződött, tapasztalt, profi rakodókkal. Bízza ránk a munka nehezét! A szállítandó bútorokat, berendezési tárgyakat kívánságra külön térítés ellenében becsomagoljuk. Teljes szállítási garanciát csak csomagolt árura tudunk vállalni) Nagyobb munka esetén, Budapesten ingyen felmérést végzünk, ha szükséges. Szakképzett rakodókkal Speciális igényeknek megfelelően. Költöztetéshez, gépmozgatáshoz, hangszerszállításhoz, raktárrendezéshez, bútortologatáshoz, rakosgatáshoz, stb. Igény szerint a szállítandó áru becsomagolását is vállaljuk. (Teljes szállítási garanciát csak csomagolt árura tudunk vállalni) Külön kívánságra a csomagolóanyagot beszerezzük és kiszállítjuk. Gép- és páncélszekrény szállítás, mozgatás, szakképzett rakodókkal, profi szállítókkal. Hangszerszállítás.

Budapesti futárszolgálat

Budapesti futárszolgálat

Látogasson el weboldalunkra, hiszen futárszolgálatunk gazdaságos, azonnali közúti csomagszállítást vállal háztól-házig minden címre. Feladatunknak érezzük, hogy ügyfeleinktől átvegyük a csomagszállítás szervezésének gondját. Mit Kínálunk Önnek? Rugalmas szolgáltatásokat. Próbaút kedvezményt, állandó partnereknek speciális futárszolgálati megoldásokat és további volumen kedvezményeket. Valamint állandó, gyakorlott, diszkrét, megbízható futárokat, 24 órás ügyeletet, pontos ajánlatot, ügykezelést, árat és számlázást!

Bútorszállítás áruszállítás

Bútorszállítás áruszállítás

A Költöztetés Debrecen költöztetéssel, áruszállítással foglalkozik. A teherautók a biztonságos szállítás feltételeinek megfelelő eszközökkel vannak ellátva. A Toyota 150 Dyna és Nissan Interstar L3H3 típusú teherautó rendelkezik többek között rámpával, lépcsőjáró molnárkocsival, profi bútorszállító hevederekkel stb.

Csacsitransz költöztetés

Csacsitransz költöztetés

Költöztetés, szállítás magánszemélyek és közületek részére. Vállaljuk lakások, házak, irodák, irodaházak költöztetését, lomtalanítását, épületen belüli átrendezését. Igény szerint csomagolunk vagy csomagolóanyagot kiszállítunk. Szükség szerint rakodási és szerelési feladatokat is elvégzünk. Akár egy tételt is viszünk. HÉTVÉGÉN IS HÉTKÖZNAPI ÁRAKON!

Dalmatransz

Dalmatransz

Dalmatransz - KÖLTÖZTETÉS KEDVEZŐ ÁRON!! költöztetés, szállítás, fuvarozás, lakossági költöztetés, irodaköltöztetés, lakásköltöztetés, budapest

Hirdetés
Futex Car fuvarozás, szállítás

Futex Car fuvarozás, szállítás

A fuvarozás kiszervezésével időt és energiát takaríthat meg. A vállalatnak ezáltal lehetősége nyílik, egyedi igényei alapján összeállított szolgáltatásokat igénybe venni, míg maga a fő üzleti tevékenységeire koncentrálhat. Bár több fuvarozó cég működik jó szolgáltatást nyújtva, de mi egyedi szállítási problémájára is ideális megoldást kínálunk. A Futex Car kecskeméti fuvarozói cégünk az áruterítés és fuvarozás, nemzetközi fuvarozás és nemzetközi áruterítés, valamint áruszállítás többéves szakmai tapasztalatával rendelkezik. Kérjen ingyenes ajánlatot akár egyszeri, akár rendszeres szállításra, áruterítésre, fuvarozásra weboldalunkon keresztül!

Fuvarozás - Vincze fuvar

Fuvarozás - Vincze fuvar

Építkezik, esetleg építőipari cége van, de sokszor nem tudja hogy a súlyos anyagokat hogyan juttassa el az építési területre, hogy melyik fuvarozót válassza? Ezzel a problémával nincs egyedül. Több mint 10 éves fennállásunk alatt számtalanszor találkoztunk ezzel a jelenséggel, de két, darus kocsinknak köszönhetően e miatt többé nem kell hogy főjön a feje. Mindkét járművünk esetében a maximális terhelhetőség 6 tonna tehát a súlyosabb áruk fuvarozása is könnyedén megoldható.

Fuvarpeti szállítás

Fuvarpeti szállítás

Építőanyag, vasanyag, faanyag házhozszállítása és terítése. Anyagbeszerzés, raklapos áruszállítás, címlistás kiszállítás. Bútorszállítás 20 m3 önrakodós autókkal.15 éves tapasztalat referenciákkal! Belföldi fuvarozás 20 m3 bútorszállító és önrakodós autókkal!

Hsi Kft.

Hsi Kft.

Rugalmas, megbízható szállítmányozási céget keres korrekt árakon? Klikkeljen ide!

Hungit-Logistic - Nemzetközi szállítmányozás

Hungit-Logistic - Nemzetközi szállítmányozás

Cégünk jól képzett szakemberei által amit biztosítani tudunk Önnek, optimális és költséghatékony megoldások a nemzetközi- és belföldi szállítmányozás, valamint a raktárlogisztika területén. Tevékenységünk szerves részei: - komplett rakományok szállítása kisteherautókkal és 24 tonnás kamionokkal - részrakományok és kisebb küldemények szállítása - gyűjtőáru szállítás - speciális áruk szállítása (hűtést igénylő, veszélyes, folyékony és siló áruk) - túlméretes küldemények szállítása - belföldi disztribúció - szállítmánybiztosítások megkötése

ingyenes fuvarszervezés

ingyenes fuvarszervezés

Ingyenes fuvarszervező portál ahok több száz fuvarozó költöztető futár autómentő cég ajánlatát tekitheti meg vagy kérhet ajánlatot költöztetés futár fuvar vagy autómentés ketgóriában www.mindenfuvar.hu

IPÓ Trans-Express

IPÓ Trans-Express

IPÓ Trans-Express Kft. belföldi és nemzetközi EXPRESS fuvarszolgáltatást, illetve fuvarszervezést végez. - Közúti árufuvarozás az EU valamennyi országába - Expressz fuvarozás - Gyűjtő fuvarozás (részrakományok) - Komplett rakományok szállítása - Autó- teherautó- buszmentés és szállítás 3,85 tonnáig, 2 személlyel - Autószállítás 6 tonnáig, 2 db autó egyszerre - Motorkerékpár és sportautószállítás 3,85 tonnáig - Segélyszolgálat, tehergépkocsi segélyszolgálat

Kanizsa Sprint Kft.

Kanizsa Sprint Kft.

A Nagykanizsa-Sormási Helyi Logisztikai Szolgáltató Központban a Sprintcamion Zrt. azon tisztelt Partnerek megbízásait várja, akik: - Magyarország délnyugati pontján keresztül áramoltatják áruikat, - Nyugat-Európát kívánják magyarországi áruterítéssel vagy begyűjtéssel kiszolgálni, - Árukereskedelmet folytatnak Kelet- és Nyugat-Európa között. Parkunk területe 35 hektáros egybefüggő ingatlan, Nagykanizsa mellett. Magyarország dél-nyugati részén, Horvátország, Szlovénia és Ausztria közelségében, az M7-es autópálya lehajtójától 1 km-re található. Vasúti kapcsolatot a nagykanizsai teherpályaudvaron keresztül tart fenn. A légi összekötetést a sármelléki repülőtér biztosítja. A logisztikai szolgáltatásokat a Sprintcamion Zrt. látja el, 3400m2 raktárával, 400m2 irodáival, saját és alvállalkozói, belföldi és nemzetközi gépjárműparkjával. Nagyka nizsa, és Dél-nyugat Magyarország e vonatkozásban kiemelt szerepet igyekszik betölteni az Unió fejlettebb nyugati térsége és a feltörekvő, új tagországok között.

Tuti menü