Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Felépítmény képes leírás - Teherautó.tlap.hu
részletek »

Felépítmény - Teherautó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: teherauto.tlap.hu » Felépítmény
Keresés
Találatok száma - 13 db
Autotherm Kft.

Autotherm Kft.

jármű rakományhűtőgépek eladása, - típus a vevő kívánsága szerint - jármű rakományhűtőgépek javítása, - valamennyi típus - jármű klímaberendezések eladása, beépítése, javítása - zárt árú szállítók utólagos hőszigetelése OETI engedéllyel - hűtőfelépítmények sérüléseinek javítása, padló felújítás - hűtőfelépítménybe, mennyezetre felcsukható válaszfal beépítése - hőszigetelő raklaptakaró és összehajtható válaszfal forgalmazása - hidraulikus emelőhátfalak eladása, beépítése, javítása, - valamennyi típus - WAECO autós kiegészítő és kényelmi berendezések forgalmazása

Cargoflex Hungária KFT

Cargoflex Hungária KFT

Cégünk járműfelépítmények gyártásával, értékesítésével, alkatrész kereskedelemmel, sérült felépítmények javításával, valamint biztosítói ügyintézéssel foglalkozik. Telephelyünk a Gönyü határában épülő kikötő és ipari park szomszédságában működik. Itt épül uniós beruházásban Közép-Európa legnagyobb logisztikai centruma. A telephelyen a Fun-Cruiser Kft már négy éve végzett hasonló tevékenységet,melyet 2008-ban a Cargoflex-Hungária Kft néven alapított önálló vállalkozás visz tovább. A cég irányítását a haszonjármű kereskedelem és felépítmény gyártás területén 5-8 éves tapasztalattal rendelkező vezetők vették át.

Felépítmény gyártás

Felépítmény gyártás

Tehergépkocsi felépítmények gyártása egyedileg.

Felépítmény gyártók, forgalmazók és termékeik áttekinthetően

Felépítmény gyártók, forgalmazók és termékeik áttekinthetően

Oldalunkon a felépítményekkel kapcsolatos termékeket és szolgáltatásokat rendszereztük szakmai szövetségek támogatásával. A táblázat.hun a keresések eredménye két találati lista. Az egyik a keresésnek megfelelő cégeket, a másik a termékeket és szolgáltatásokat tartalmazza. A találatok tovább szűkíthetők, a találati listák mellett felsorolt szempontrendszer alapján. A találatok egy gombnyomással összehasonlíthatóak és a legjobbakról azonnal ajánlatot is lehet kérni.

Hidegkuti - Műhely

Hidegkuti - Műhely

* sérült járművek javítása, felújítása, átalakítása és fényezése * egyedi dokumentáció készítése, engedélyeztetése, és járművek vizsgáztatása * munkavédelmi vizsgáztatás, kiegészítők és járműfelépítmény tartozékok forgalmazása és felszerelése * reklámfeliratozás

Hidraulika Centrum-K Kft

Hidraulika Centrum-K Kft

Szaktanácsadás, rendszertervezés. Komplett hidraulikus rendszerek kiépítése, átalakítása. Kompresszor kiépítése nyerges vontatókra.. Hidraulika rendszerek kiépítése nyergesvontatóra billenős és önkihordós félpótkocsikhoz Nagynyomású hidraulikus tömlők gyártása. Hidraulikus acélcsövek méret szerinti hajlítása rajz, mintadarab alapján, hollandival, vágógyűrűvel és peremezve JIC. Munkahengerek javítása eredeti alkatrészekkel, tömítésekkel: MEILLER, EDBRO, NEUMEISTER, HYVA, PENTA, ITCO, GEORG. Járműdaruk vezérlésének, hidraulikus alkatrészeinek, szelepeinek javítása, cseréje.

IGJ Gépgyártás

IGJ Gépgyártás

IGJ Gépgyártás 9082. Nyúl, Incső u.11/a. Tel.: 96/364-063. 20/226-0546. E-meil: info@igj.hu

Járműre szerelhető daruk, emelőhátfalak

Járműre szerelhető daruk, emelőhátfalak

A Modul-Stor Hungary Kft. célja, hogy a kishaszonjárművekkel való munkát könnyebbé és gyorsabbá, ezáltal pedig a vállalkozásokat versenyképesebbé tegye. Termékeink angol gyártmányúak, Nyugat-Európában már széles körben elterjedtek, és jelentősen hozzájárulnak a kishaszonjárművekkel végzett munka hatékonyságához. Emelőberendezéseink (járműre szerelt daruk, emelőhátfalak) kis önsúlyúak, mégis strapabíró szerkezetek, amelyek mind platós mind dobozos járművekre felszerelhetők. Terhelhetőségük 250-2000 kg-ig terjed, irányításuk pedig egy nyomógombos távirányítóval történik.

Kontex Kft.

Kontex Kft.

jármű, felépítmény, ponyva, plató

Hirdetés
Ponyva készítés

Ponyva készítés

Fortuna Ponyva Kft. kiváló minőségű szolgáltatásai révén hosszú élettartamú ponyva készítésére szakosodott. Ponyva készítés és javítás mellett ponyva garázs és takaróponyva készítését is vállalja. Elhasználódott, megsérült a ponyvája esetleg átalakításra lenne szükséges? A Fortuna Ponyva Kft. szakember gárdája megoldja problémáját. Otthon könnyen összeállítható ponyvagarázsok, különböző méretekben és színekben. Garázs építési engedélyt nem igényel. Tekintse meg a Fortuna Ponyva Kft. ponyvagarázs kínálatát és árait.

Ponyvacentrum

Ponyvacentrum

A ponyva előnyei: Hosszú élettartalmú, színtartó, könnyen tisztítható és javítható, könnyen kezelhető, mobil,100%-ig vízálló. A jól megválasztott és elkészített ponyva akár 10 év vagy annál hosszabb élettartalomal is bírhat. Fő profilunk: raktársátor, rendezvénysátor, takaróponyva, teherautóponyva, térelválasztó ponyva, garázs ponyva, előtetőponyva készítés. Teherautó ponyvakészítését belföldi és TIR-es kivitelben vállalunk. Ponyva amit használunk kíváló minőségű Német, Olasz, Belga 680-700gr os ponyva anyag. Igény szerint vázat is készítünk.

Rákos Jármű Kft.

Rákos Jármű Kft.

Autóbusz értékesítési tevékenységünk a megrendelő igényei szerint felszerelt,gyári kivitelü új és használt TEMSA gyártmányú autóbuszok értékesítésére terjed ki. A járműátalakítás során személyszállító, vagy vegyes használatú járműveket gyártunk a vevői igényeknek megfelelően furgon kivitelű járművek átalakításával, színvonalas kárpitozással, ülések,üvegek és egyéb kényelmi berendezések beépítésével, igény esetén klíma berendezéssel. Vállaljuk a járművek akadálymentesítését is. Vállaljuk különféle platós, dobozos, szigetelt felépítmények gyártását. Speciális célú járműveket, mentőautókat,bemérő és közvetítőkocsikat,speciális pl.mozgássérült személy szállítására kialakított,valamint áruszállításhoz egyedileg kialakított járműveket gyártunk. Szervizgépkocsi berendezési rendszereink a svéd Modul System termékei. Járműklíma berendezéseink SAFKAR termékek de vállaljuk a vevőink által választott más típusú hütőegységek beépítését is. A haszongépjárművek,autóbuszok felépítményének, belső berendezéseinek és a karambolos vagy más sérüléseinek javítását alkatrész értékesítési és szerviz tevékenységünk keretében végezzük.

Thermosol

Thermosol

Ha az Ön áruja · tej vagy tejtermék, · hús vagy húskészítmény, · gomba vagy virág, · fagylalt vagy fagyasztott áru, esetleg · gyógyszerkészítmény vagy más romlandó termék, akkor Önnek olyan hűtött szállítóeszköz kell, amelyik · könnyű, · jól szigetelt, · esztétikus és amelyikhez elérhető áron hozzájuthat. Ha az igénye szigetelt felépítmény, vagy ha dobozos autóját kell utólag szigetelni, akkor az Ön partnere a Thermosol Kft.

Tuti menü